Politika privatnosti

Izjava o privatnosti podataka korisnika

Niže navedena pravila privatnosti reguliraju i pojašnjavaju kako obrt “I.N.K” koristi, obrađuje i čuva informacije koje dajete na web stranici https://laserskouklanjanjetetovaza.com.hr/. Prikupljamo i koristimo samo one podatke koji su nam nužni da bi ispunili našu obvezu prema Vama i grantiramo zaštitu vaših podataka i privatnosti.

Prikupljeni podaci na ovim stranicama koristiti će se isključivo u skladu sa ovom izjavom i ovdje napisanim pravilima. Pravila privatnosti su podložna promjenama a u tom slučaju će biti objavljen datum ažuriranja na dnu stranice. Molimo vas da češće pročitate ova Pravila privatnosti kako biste bili sigurni da ste suglasni sa svim promjenama.

 

Prikupljanje podataka

Na ovim web stranicama mogu se prikupljati sljedeći podaci:

Ime i prezime, kontakt informacije, e-mail adresa, podaci koje nam ustupate prilikom kontaktiranja putem kontakt obrasca na ovoj web stranici.

Automatski prikupljamo podatke sa računala posjetitelja web stranica laserskouklanjanjetetovaza.com.hr, a oni mogu biti IP adresa, datum i vrijeme posjete web stranici, pregledane stranice i podstranice na laserskouklanjanjetetovaza.com.hr, podaci o hardwareu, softwareu, internet pretraživaču, postavkama jezika, operativnom sustavu, aplikaciji i klikovima posjetitelja na našim web stranicama. Ti podaci su anonimni i nikako ne otkrivaju identitet posjetitelja.

Razlozi prikupljanja podataka

Osobne podatke korisnika prikupljamo zbog komunikacije sa korisnicima koji su nam uputili upit ili nas kontaktiralih zbog nekih informacija i pitanja.

Automatski prikupljene podatke koristimo za poboljšanje i unaprijeđenje web stranica, marketinških kampanja i korisničkog iskustva.

 

Privatnost podataka

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, obrt “I.N.K” ne ustupa podatke o kupcima trećim osobama bez pismenog dopuštenja kupca, osim u slučajevima kada je dužna predati podatke na uvid ili ih dostaviti nadležnom tijelu na temelju valjanog naloga i u niže navedenim slučajevima:

Obrt “I.N.K” će podijeliti podatke kupca sa poslovnim suradnicima s kojima je potpisan ugovor o suradnji i koji obavljaju knjigovodstvene poslove za obrt “I.N.K”.

Prikupljeni se podaci strogo čuvaju, ne prodajemo, ne trgujemo i ne iznajmljujemo Vaše podatke. Podaci su dostupni djelatnicima kojima su potrebni za obavljanje poslovne djelatnosti i strogo se čuvaju. Djelatnici poštuju načela zaštite osobnih podataka.

 

Vrijeme čuvanja osobnih podataka

Obrt “I.N.K” pohranjuje osobne podatke registriranih korisnika internet stranice laserskouklanjanjetetovaza.com.hr samo u razdoblju do ostvarenja svrhe obrade osobnih podataka.

 

Pristup, ispravak i brisanje podataka

Na mail adresi info@laserskouklanjanjetetovaza.com.hr možete pitati koje podatke imamo o vama, kako su pohranjeni, možete tražiti brisanje ili ispravak istih.

 

Prigovor

Sva pitanja ili prigovore vezane uz zaštitu osobnih podataka korisnik može uputiti na mail adresu: info@laserskouklanjanjetetovaza.com.hr . Također se može obratiti s ciljem ostvarivanja svojih prava Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

 

Kako čuvamo podatke?

Pri čuvanju vaših podataka provodimo niz sigurnosnih mjera i primjenjujemo najnovija tehnološka rješenja.

 

Datum objavljivanja: 11.12.2021.