POČETNA / TEHNOLOGIJA

ND-yag laser

Lasersko uklanjanje tetovaža sve je traženiji estetski postupak, za kojim raste potražnja zajedno s povećanom popularnošću tetoviranja. Prema nekim procjenama, čak i do polovice osoba koje su se u nekom životnom trenutku odlučile za tetoviranje, poželjeti će ukloniti tetovažu.

Tetovaže se danas uglavnom uklanjaju laserom i to onim koji omogućuje ogromne snage u vrlo kratko vrijeme. Radi se nanosekundama i u najnovije doba pikosekundama. Dakle 0,000000001 s odnosno 0,000000000001 s. Nezamislivo kratko vrijeme u kojem laserska zraka oslobađa gigavate snage ( 1000000000 W). To je potrebno kako bi se pigment koji apsorbira svu tu energiju doslovno pretvorio u plin i raspao na komadiće koje naš metabolizam može kasnije asimilirati.

Laser

Tretmani u našem salonu se vrše laserom model ND-yag. Laser stvara impuls u nanosekundi u rasponu vrlo visoke energije. Kad laser apsorbira pigment, pigmentne stanice se brzo šire i puknu na dijelove koji se eliminiraju kroz fagocite čime se „razbijeni“ pigment apsorbira u tijelu i izlučuje van. Postupno pigment postaje svjetliji i svjetliji dok potpuno ne nestane.

Sam tretman je bezbolan i nuspojave su minimalne .

Uređaj je strogo tehnički testiran prema međunarodnim standardima.

Individualni pristup

Imate još mnoštvo dodatnih pitanja, ili niste
sigurni da li je tretman za vas, možemo vam
pomoći u rješavanju vaših nedoumica.
Kontaktirajte nas telefonom i rado ćemo vam
pomoći.

Kontaktirajte nas telefonom i rado ćemo vam pomoći.

+385 92 204 68 583

ZAKAŽI TERMIN